Egen bok om Opp24-turene

Nå er de 24 turene som tar deg til høyeste topp i hver kommune i Sør-Trøndelag også presentert i bokform. Boka skal bidra til at flere blir bedre kjent med de flotte turmulighetene fylket vårt byr på og gi inspirasjon til å gå turer du ellers kanskje ikke ville gått. Her får du en gylden mulighet til å oppleve spennvidden i det trønderske landskapet, fra blankskurt lavland ved kysten til mektig høyfjellsnatur i innlandet.

Boka inneholder detaljerte beskrivelser av alle Opp24-turene, rikt illustrert med bilder og kart.
I tillegg får du mye nyttig informasjon og tips som vil berike turene. Du får vite bakgrunnen for utviklingen av appen som Opp24-deltakerne bruker for å dokumentere at de har vært på toppene. I boka deler turentusiaster sine erfaringer med oss og du kan lese om vardenes historie og hvorfor fjellene i Midt-Norge har fått sine navn.

Boka er et resultat av en stor dugnadsinnsats der medlemmer, Opp24-deltakere og andre har bidratt med tekst og bilder. Vi takker for alle bidrag!

Alle som er medlem i Trondhjems Turistforening har nylig fått boka tilsendt i posten som en av mange medlemsfordeler.

Julegavetips

Det er også laget en stivbindutgave av boka, en perfekt julegave til alle som er glad i å gå på tur. Boka får du kjøpt i Turbutikken i Sandgt. 30 og hos bokhandlerne i Sør-Trøndelag.

160 sider, stivbind

Pris 248,-