Opp24 vs Pokémon

Til topps på Fongen i Sylan.
Til topps på Fongen i Sylan.

Pokémon Go-feberen har på kort tid grepet om seg over det ganske land. Men også Opp24 har mange ivrige tilhengere og Øystein Risa og Anne Tøndervik er ikke i tvil om hva de foretrekker å bruke fritida si på.  -Pokémon Go kan gå og legge seg:-), sier Øystein. Han tror UT på tur-appen har et stort potensiale for bruk til lignende turkonsept  også andre steder i Norge.

Opp24 gir en mulighet til å oppleve mangfoldet i det trønderske landskapet, fra fjord til fjell. Også det trønderske været kan være av skiftende karakter. Her på vei til toppen av Fongen, Selbus høyeste topp.

Kjæresteparet Øystein Risa og Anne Tøndervik fra Trondheim har Opp24 som et flott prosjekt de kan gjennomføre sammen. Øystein er 43 år gammel, bor på Ranheim og jobber som senioringeniør og hovedtilitsvalgt for Tekna på NTNU. Anne jobber som seniorforsker i SINTEF


 -Vi  hørte om Opp24 gjennom venner og synes det var et artig og spennende opplegg fra TT. Vi liker begge to veldig godt å gå fjellturer gjerne med Turistforeningens hytter som utgangspunkt.


-Dette var en gylden mulighet for oss til å gå nye fine turer som vi ellers aldri hadde tenkt på. I tillegg er det artig at hver tur representerer det høyeste punktet i  hver kommune.

-Vi har kjørt veier og vært på steder vi aldri har sett før og fortsatt har vi 17 topper igjen:-).

-Følelsen av å jobbe seg igjennom en liste der men kan krysse av for hver ting man har gjort skal heller ikke undervurderes. Noen jobber på listen er større enn andre og det er bare slik det skal være.

-Vi planlegger å gå alle turene sammen og ved sammenslåing av fylker så tar vi gjerne 24 topper til så lenge appen ikke forsvinner. 

Det turglade paret planlegger å gå alle Opp24-turene sammen. Her på Ytre Skurvhatten på Fosen.

"Pokémon Go kan gå og legge seg".  For Øystein og Anne er det Opp24 som gjelder.

Skrevet av Asgeir Våg 3. august 2016